Τηλέφωνο

22210 60558 / 698 3913004

Email

info@lpinsurance.com.gr

Τοποθεσία

Πυτιούσης 55, Νέα Λάμψακος

Ασφάλεια Σκάφους

Για να χαρείτε με ασφάλεια..

Ρωτήστε μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση Σκάφους και όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε επικοινωνήστε μαζί μας

22210 60558
698 3913004

Ασφάλεια Σκάφους

Πρέπει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με τον νόμο 4256/2014, η ασφάλιση της αστικής ευθύνης των σκαφών είναι υποχρεωτική. Συνήθως τους μήνες του καλοκαιριού οι έλεγχοι εντείνονται, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις, τα πρόστιμα που επιβάλλονται στους κατόχους των ανασφάλιστων σκαφών, ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Αν και η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης είναι υποχρεωτική, από μόνη της δεν αρκεί, για να προφυλάξει το σκάφος από τους κινδύνους που είναι και η πλειοψηφία των ζημιών.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών, οι πιο συνηθισμένες αιτίες ζημιών είναι η κλοπή, οι μηχανικές βλάβες, η πρόσκρουση ή / και σύγκρουση αλλά και οι ζημιές από κακοκαιρία.

Στα στοιχεία αυτά διαβάζουμε ότι μια μέση ζημιά για σκάφος αναψυχής, μπορεί να ανέλθει στα € 10.000 γεγονός που αποδεικνύει πως το ασφάλιστρο δεν αποτελεί κόστος, αλλά την ελάχιστη δυνατή επένδυση του ιδιοκτήτη.

Η κάλυψη Ιδίων Ζημιών περιλαμβάνει ζημιές που προκαλούνται από :
σύγκρουση, πρόσκρουση, βύθιση, ανατροπή, καθώς και ζημιές από: κακοκαιρία, κλοπή, πειρατεία, πυρκαγιά, κακόβουλες ενέργειες, κάλυψη προσωπικού ατυχήματος του κυβερνήτη και των επιβαινόντων.